2013. február 2.

Chapter 02. - This is a scandal!

Kedves olvasók!
Nem győzöm megköszönni a sok-sok pozitív visszajelzést, amit kapok! A hozzászólásaitok, a pipák, Miss. Candyfloss kritikája egyre és egyre öntik belém a lelket. Nagyon hálás vagyok, nálatok jobb olvasókat nem is kívánhatnék magamnak! Remélem, hogy ez a rész is elnyeri majd a tetszéseteket, és ígérem, amint megjelenik a One Direction jobb kedvű részek lesznek, hisz Ők még Jade-et is képesek mosolyra fakasztani. És a vége is remélem, hogy tetszeni fog. Amit még szeretnék megosztani veletek az az, hogy ismét lehet fejlécet rendelni. A One Love-on megtaláljátok az elérhetőségeket, de Twitteren is írhattok. Csakhogy egy példát említsek, Dreamer Örvénylő porszemek című - mellesleg fantasztikus! - blogjához ma készítettem el a fejlécet. Szóval, ha valaki szeretne, nyugodtan írjatok, nem harapok! Kellemes olvasást, szép hétvégét és jó jegyekben gazdag jövő hetet kívánok minden drága olvasómnak!
Love, Diana

Impossible
Édes álmomból ébresztőórám erős, hangos csörömpölése zavar fel. Ez a digitális technika. Bezzeg, mikor a régi kis vekkerem volt, szinte mindig fél órával később csörgött. Hogy hiányzik az a vekker!
Álmosan tápászkodok fel, közben ásítások hada hagyja el a számat. Jólesően nyújtózkodok és vetek egy pillantást az órára, csak hogy tudjam, valóban jókor keltem-e fel. A digitális óra piros betűkkel jelezte, hét óra van. Teljesen pontos.
Szinte félálomban baktatok körbe a lakásba. Megeszem a szokásos reggelimet, azaz a müzli és tej kombinációt. Nem értem, miért mondják rá, hogy egészségtelen. Szerintem én kevesebb egészségtelen ételt eszek, mint a tánctársaim háromnegyede. Előretekintve a mai napra, nem lesz túl nehéz. Pár órát próbálunk, aztán mindenki mehet a dolgára. Kedvemet csak a kinti időjárás tudta elrontani. Miért kell esnie folyton Londonban? Miért nem maradtam Manchesterben? Igen, már emlékszem.

Sokan azt hiszik, rosszkedvű és távolságtartó vagyok. Pedig nem. Sosem sajnáltattam magam, mert nem kellet az emberek felesleges figyelme. Utálok a középpontban lenni, de ha kérdeznek és meghallgatnak szívesen mesélek. Az emberek többsége azt gondolja, kitaláltam mindezt, és biztosra veszem, Chris is letagadná, de akik ismernek, tudják, mennyire igazat mondtam. A lakásomban továbbra is ott van pár kép, törött kerettel. Hónapok óta ki akartam őket dobni, mert a látványuk is fájt, de nem volt erőm. Valami visszahúz ezekhez a képekhez. Mindegyik egy csodás emléket ábrázol.
Reggeli után felöltözök, majd felfogva, hogy el fogok késni, azonnal az ajtó és a kabátom felé veszem az irányt. Az előszobában lévő szekrényen ott figyel egy kép, kettőnkről. Kezembe veszem, vizsgálom pár másodpercig, majd magamra kapom a kabátomat és ki is megyek a lakásból.
Két utcát sétálok, de az esernyőm és a hátam teljesen vizes lesz. Ahogy beérek az épületbe, Janet, a recepciós kedves arcával találom magam szembe. Visszamosolygok, piros esernyőmet beteszem az ajtó mellett lévő esernyőtartóba, majd a lift felé veszem az irányt. A percek lassan telnek, és ahogy egyre többször nézek az órámra, egyre idegesebb is leszek. Teljesen el vagyok már most kenődve, köszönhetően az időjárásnak.

Szinte futok a táncterembe. Át sem öltözök, időm sem lenne rá. A többiek, egytől-egyig felsorakoztak. Néhányan együtt érző és szomorú pillantásokkal nyugtázták a tegnapi lelkizésemet, néhányan pedig valaminek – gondolom a zord időjárásnak – köszönhetően elég lehangolt hangulatban vannak. Néha úgy érzem, elég problémájuk van nélkülem is, annak ellenére, hogy figyelmesen hallgatnak minden egyes alkalommal. Nekem pedig a sajnálatuk kell legutoljára. Ez az, amit nem szeretnék.
Enyhén megrázom a kezem és a lábaim, ezzel is bemelegítek. A pulcsim kétszer akkora, így kénytelen vagyok feltűrni az ujját. Gyorsan becsusszanok – szó szerint – a többiek elé és már táncolunk is. A tegnapi Little Things koreográfia után ma a Rock Me-t táncoltuk. Ezt még nem sikerült megmutatni sem a fiúknak, sem a menedzsernek, de minél hamarabb szeretnék, ha ők is látnák. Kapok pár perc kimenekvést ebből a világból. Ismét én voltam és a tánc. Csak mi ketten.
Kezdetben bizonytalanul és esetlenül intézem mozdulataimat, majd ahogy egyre többször elpróbáljuk a dalt, egyre biztosabb leszek.

Sokszoros próba és a mozdulatok lelassítása után fáradtan huppanok le a tükör elé. Fejemet nekihajtom, lábaimat felhúzom, arcomat kezeimbe temetem. Nem tudom, miért, de úgy éreztem, ha most nem ülhetek le sírni, akkor meghalok. Több hónapja játszom ezt. Mindennap sírok. Nem tudom nem rá gondolni, és ami szörnyűbb, még mindig szeretem. Erősen gondolkozom minden órában azon, érdemes lenne-e visszamenni hozzá. Őszintén szólva magam sem hittem, hogy miután anya és apa is kedvelte, emellett mindenki egy kedves, édes srácnak ismerte, ekkorát csalódhatok. Tényleg, minden szempontból összeilletünk: az én kevésbé vicces személyiségemet kiegészítette az ő humora, az én visszahúzódó természetem párja volt az ő nyíltsága. Ám már-már birtokolni akart és miatta majdnem fel kellett adnom a mostani állásom is. Fáj..

Percekig zokogok. Végül nagy levegőt veszek, és mintha semmi sem történt volna lágyan felpofozom saját magam és elindulok a többiek felé. Kivételesen nem a Kiss You a téma, amit érdekesnek tartok, hisz mostanában csak erről tudott beszélni mindenki. Darcy középen áll, kezében egy újsággal. A lányok izgatottan hajolnak fölé még Angel is, aki haját piszkálva cikázik szemeivel a sorok közök. Mögéjük osonok, majd én is beállok a körbe. A cikk, minden sejtésemet igazolva a One Direction egyik fiújáról szólt, méghozzá Zayn-ről. Nem tagadom, azalatt a pár alkalom alatt, mikor a fiúk idejöttek, egész jól megismerkedtünk, sőt, Louis lett a legjobb barátnőm. Igen, barátnőm. Nem hiszem, hogy ők ezekre már emlékeznek, ilyen sztárélet és felhajtás mellett. Szóval, Zayn. Nekem mindig is hűvösnek tűnt, ezért is volt szimpatikus. Mindig kiállt mellettem, egyedül a bandából - mert csak Ő tudta, mi történik körülöttem. Valamilyen szinten hasonlít is rám, néha rajta is azt látom, hagyná ezt az egészet a fenébe. Nincs egyedül.
A cikk. Biztosra veszem, hogy a menedzser még ma délután tesz valamit, mert elég lényegre törő olvasmány lett, ami nem épp jó színben tünteti fel a banda rosszfiúját. Bár, én nem tartom túl nagy botránynak ezt.

Zayn Malik, a nőcsábász!
   A One Direction szívtiprójáról sokan gondolnák, hogy a lányok kedvence, de azt már kevesen, hogy az elmúlt hónapban csak 14 lánnyal látták együtt. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy Zayn mindegyikkel komolyabb kapcsolatba is bonyolódott, de az kétségkívüli, hogy nem vet jó fényt sem rá, sem a bandára. A rajongók el sem tudják dönteni, mikor és kivel van együtt a félig pakisztáni származású énekes, és ne felejtsük ki a Directionerek féltékenységi rohamait sem. Nem ez az első helyzet, hogy a brit fiúk egyike a hölgyek kedvence lesz, legutóbb a göndör Harry Styles-t hálózták be a csajok.

Nem értettem a sajtót. És nem is szerettem. Gyakran olvastam újságot, de inkább a The Sun-t böngésztem, sőt, még a közlekedési híreket is szívesebben olvastam (annak ellenére, hogy nincs autóm), mint a bulvárt. Előre sejtem, mekkora parádé lesz ebből is, és gyorsan kitalálnak majd valamit, amivel ezt cáfolják.

- Akkor is édes marad. – szólalnak meg szinte együtt a lányok. Igen, igen, édesek, tudom, ezt hallom minden nap.
- Szerintem ne vegyétek ezt komolyan. –szólalok meg egyedül a társaságban. Kínosan érzem magam, ismét minden szem rám szegeződik. – Ez a bulvársajtó. Csupa hazugság, pletyka. Butaság ilyeneket olvasni.
- Jade, mond, te hol élsz? – szólalnak meg ismét. A hat lányból egynek rendszeres elfoglaltsága engem piszkálni, mikor olyan napja van. Tudom, hogy mennyire rendesek, de néha fáj, hogy én vagyok a célpontjuk, mert szerintem nem adtam rá okot.– Tudjuk, hogy voltak ügyeid és kaptál pofonokat, de milyen ember az, aki nem olvas pletykákat? – csend állt be a teremben. Ashley, a csapat egyetlen szőkéje felhúzza szemöldökét, majd mikor rájön, mit is mondott, lehajtja fejét és elmorog egy sajnálomot.

 Rettenetesen szíven üt, amit mond, és ismét könnyek lepik el a szememet.
- Ez csúnya volt. – áll mellém Angel, akit a többiek követnek. Letörlöm a szemem, s vele együtt a szemfestékem egy részét is. Arról említést se teszek, mennyire elúszott a bizalmam benne. Hogy mondhat ilyet?

Persze, igen, szólásszabadság van, de akkor sem kéne más lelkébe tiporni, ráadásul olyan dologgal, amiről tudja, igen érzékenyen érint.

A következő percek kínosan telnek, a társaság nagy része engem figyel, Angel nyugtatgat.
- Pillanat, kimegyek a mosdóba. – mutogatok elkenődött szempillaspirálomra. Valójában sírni akarok, ismét.

Végigvágtatok a folyosón. Az sem motivált jobban, mikor érkeztem, hogy elkések. Most szinte szaladok a női mosdó felé. Minden fülkébe benézek, szerencsére senki sem tartózkodik a helyiségben. Nekidőlök a hatalmas pultnak, amiben a csapok foglalnak helyet. Sírni kezdek.

Szipogok, saját magamat ütöm, még jobb nem lesz. Miután megkönnyebbülök, kiveszek egy kéztörlőt a tartójából és letörlöm elkenődött sminkemet. A fele ugyan rajtam maradt, de szebb kinézetet varázsoltam magamnak egy kis víz segítségével. Gondolkozni kezdek. Mit csináltam rosszul?

Kiskoromban mindig arról álmodtam, hogy eljön majd a szőke herceg és elvisz. Boldogan élünk, még meg nem halunk, lesz egy tucat gyerekünk és én leszek a hercegnője. Nos, a szőke herceget megkaptam, de váratlan kiadásban. Nem hiszem, hogy lesz valaha gyerekem és hercegnő sem leszek már. Viszont kisgyerek nagyon szeretnék most lenni, gondtalan, szép életet élni. Az ember még olyankor hisz. Hiszi, hogy minden tökéletes lesz az élete során. Aztán kénytelen rájönni, ennek a fele sem igaz.

Az ajtónak dőlve csusszanok le és gondolkozom. Sírni nincs erőm, szinte mindent kisírtam magamból. Úgy döntök, hagyom az egész gondolkozósdit, jó úgy sem sülhet ki belőle. Nekem nem szabad mélyen elgondolkodnom, mert akkor biztos, hogy beszabadulok a lányok közé és megint elbőgöm magam.

Végleg feltápászkodom, utolsó pillantást vetek a tükörben: borzalmasan nézek ki. Szempillaspirálom és szemceruzám maradéka az arcomon ékeskedik, a szemeim pirosak és dagadtak, az orromon pedig egyértelműen látszik, sírtam.

Halkan csukom be a mosdó ajtaját. Ismét végigmegyek azon a jól ismert folyosón. Elhaladva a banda menedzserének ajtaja előtt, kiabálásra leszek figyelmes.

- Ez botrány! Hogy fogjuk ebből kimosni azt a szerencsétlen gyereket? Sürgősen kerítenünk kell valakit! – közelebb állok, hogy tisztán halljam a bent folyó beszélgetést. Nyitódik az ajtó. Elfutni nincs időm, így megszeppenve állok egy helyben, pontosan a menedzserrel farkasszemet nézve.

Na Jade, ebből hogy mosod ki magad?

22 megjegyzés:

  1. Kedves Diana!
    Jaj, hát ez most... Miért kellett így befejezni?? Mindig pont tudod, hogyan hagyd abba, hogy elérd azt a hatást, amivel kíváncsian tartod az olvasóidat. Amikor Jade sírt, én is majdnem zokogtam. Nagyon-nagyon tehetséges vagy, mondták már? :) Egyszer még író lesz belőled, az biztos. :)
    A cikket annyira nem tudtam mire vélni. Remélem erre még adsz majd magyarázatot, mert lenne egy tippem, hogy mi a jelentősége. És a táncosok! Milyen szemetek voltak szegény, drága Jade-del!! De Angel aranyosan megvédte a barátnőjét. Már most látom, hogy ő lesz a kedvencem a továbbiakban is.
    Nagyon várom a következő részt!! :)
    Love,
    Soph Palmer
    U.I.: Amióta a One Love-on az új részben rákattintottam a dalra, a Rum and Raybans-re, csak azt vagyok képes hallgatni! Megkedveltetted velem, ezért is köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Elvileg el kezdtem írni tovább még, de így sokkal jobban jött ki, mert úgy éreztem, sokkal jobban fenntartható majd így az érdeklődés. Láss csodát, sikerült! :D Örülök, hogy így sikerült átadni Jade érzéseit, mert abszolúte nem vagyok biztos benne, hogy ez így jó-e vagy sem, kételkedek magamban. Jó is lenne, ha író lehetnék, majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
      Természetesen adok magyarázatot a cikkre a következő részben. A táncosok Jade családja, de gondolom veled is történt már olyan, hogy véletlenül megbántott az egyik családtagod. Angel nekem is a kedvencem, igazi jó barátnő.
      Igyekszem sietni a következővel!
      Képzeld, velem is ez van! Hazajövök a suliból, egész nap az jár a fejemben, meghallgatom és ebből az lesz, hogy négy óráig egyfolytában szól a zene. Apropó, holnap lesz rész a One Love-on is!
      Love, Diana

      Törlés
  2. Szia, drága Diana!♥
    Régóta olvasom a One Love blogodat, és tudom, hogy ennek is elküldted a linkjét de lusta voltam megnézni. Most szidom magam, mert egy óra alatt legalább hatszor végigolvastam az összes részt. Annyira jól írsz, remekül át tudod adni Jade karakterét és bevallom, nem egyszer sírtam én is már el magam. Tudod, mennyire csodálom akik ilyet élnek át, ismersz, és tudom, hogy te is csodálod ezeket az embereket és Jade karaktere egy abszolút csodálnivaló, erős csaj lett! :D Hihetetlen. Nem találok szavakat. Bámulatos mennyire kitart Christopher mellett, azután, amiken átment, és Angel-el igazi példabarátságuk van.
    Az Impossible pedig az egyik kedvenc dalom, imádom James Arthur-t!
    Csak így tovább, csodás vagy csajszi!
    Lana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, igen, tudom, hogy nem értél rá és nem haragszom, megértelek. Na de azért annyira sem jó, hogy emiatt szidni kéne magad. Milyen jó, hogy egyszer előttem is elsírtad magad, mert most nem hinném el. Köszönöm neked a szép szavakat, sokat jelent! Jade egy erős karakter, és számomra is csodálni való aki ilyesmit átél.
      James Arthurt pedig én is imádom.
      Love, Diana

      Törlés
  3. Szia, drága Diana-m ♥!

    Imádtam ezt a fejezetet is, gondolom, ezzel nem mondok újdonságot :) :D De most komolyan...itt kell befejezni?! :O Oké, hogy a One Love-n nagy nehezen eltűrtem...de itt?! :O :D Kicsinálsz, csajszi :$ Ez a cikk pedig...nem is jutok szóhoz :)" Ha nem Harry-t veszik elő, akkor Zayn-t :@ A táncosok pedig kicsit bunkók voltak, vagyis ez az Ashley :$ Még jó, hogy bocsánatot kért...

    Izgatottan várom a folytatást, itt is és a One Love-n is :D ♥ Örülök, hogy lehet ismételten fejlécet rendelni...nemsokára én is igénybe kell hogy vegyem ezt a lehetőséget :) Csak, ha nem baj *.*

    Legyen szép hétvégéd és heted! :) ♥

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága Mace!♥
      Előre is elnézést kellett volna kérnem, de muszáj volt itt befejeznem. Jó hír: a One Love-on holnap lesz folytatás, méghozzá az a bizonyos rész. Remélem tetszeni fog, mert perverztásként próbáltam olyat írni, ami hát .. na érted. Perverz.
      Utálom a sajtót, és a valóságban is megfigyeltem már hogy vagy Zayn-t vagy Harry-t veszik elő. Ha nincs botrány, gyártanak ők maguk.

      Olvastam az e-mail-t, holnapra kész lesz a fejléc, át is küldöm majd :)
      Love, Diana

      Törlés
  4. Drága Diana!

    Eszméletlenül jó lett!:) Szegény lány,mennyit sír mostanában..:/ egyáltalán nem érdemli meg ezt a sok fájdalmat,megaláztatást,amit okoznak neki a táncosok..:/ De legalább Angela kiállt mellette,jól tette..:) Van egy tippem,hogy a menedzser ezt a botrányt,hogy akarja helyreállítani..:) Még pedig úgy,hogy kedves Jade-nek el kell játszania Zayn barátnőjét..:) Lehet,hogy rossz a tippem majd a következő részből kifog derülni,már alig várom..:D Tudom,hogy még nagyon az elején vagyunk,de azért kíváncsi vagyok,hogy melyik 1D fiúhoz fog közelebb kerülni.:) Zene amit választottál a számhoz,pedig tökéletes választás volt.:) már alig várom a folytatást! xoxo :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy írtál! Jade tényleg sokat sír mostanában, de ez csak átmeneti állapot, természetesen Ő sem fog örökké sírni. Angel a jóbarátnő típus, természetes, hogy kiáll mellette. Helyes a tipped, valami ilyesmi lesz, de lesznek még mellé dolgok és feltételek. Azzal pedig, hogy kihez fog közel kerülni próbálok meglepetést okozni, mert eddig van egy konkrét személy nekem, de lehet, hogy ez változni fog. Imádom a dalt, amit választottam, órákig bírom hallgatni. Annyira gyönyörű :D
      Igyekszem sietni a folytatással!
      Love, Diana

      Törlés
  5. Szia blogíró barátnőm ♥ !

    Ez a rész nagyon tetszett, annyira szeretem ahogy leírod Jade érzéseid, sokat lehet tanulni tőled! A zene is fantasztikus volt, nagyon ide illet!
    Igen mindketten leírtunk az erőszakot a blogunkban én amiatt, mert ez is beletartozik az életbe és azt akartam, hogy élethű legyen. Nem akartam egy rózsaszín felhőbe borított sztorit írni ahol mindig minden jó. Úgy látom neked is ez a célod :) Nem mindennapi a történeted, engem nagyon megfogott!
    Örülök, hogy újra csinálsz fejlécet, rendelek is tőled ;)

    Remélem hamar hozol újjat! Puszi, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia blogíró barátnőm!♥

      Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm. Páran írták már régebben, hogy lehet tőlem tanulni és ez az, amit én nem hiszek el. Sőt, inkább én tanulok tőletek, olvasóktól.
      Teljesen jogos, amit írtál. Az utolsó, amibe belekezdtem volna az egy rózsaszín felhőbe borított valami lett volna. Bevallom, olvasok ilyen blogokat, és némelyiket nagyon szeretem, de ez az ötlet számomra már nem egyedi és nem hittem, hogy ki lehetne bontakoztatni. Nekem is ez a célom :D
      Olvastam az e-mailt neki is álltam, holnapra kész lesz a fejléc!
      A következő fejezettel igyekszem sietni!
      Love, Diana

      Törlés
  6. Eszméletlen siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett, ügyes vagy!!!
    Csak... van valami, ami bezavar, legalábbis nálam. Feltűnt, hogy hol múltidőben írsz, hol pedig jelenben és ezt nem értem...
    De egyébként tényleg jó lett, és láss csodát: függővég :D
    Bo×××

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm!
      Nagyon figyelek erre, de ezek szerint nem eléggé. Volt, ahol azért írtam múlt időben, mert az a múlt időre vonatkozik, de igyekszem ezután többször átolvasni és figyelni erre.
      Függővég, igen :D
      Köszönöm!
      Love, Diana

      Törlés
  8. Kedves Diana!

    Ez a rész is eszményi lett, imádtam minden sorát! Úgy érzem Jade egy nagyon összetett karakter, amire csak most tudtam rájönni (fázis késés xd).
    Ashley nekem nem szimpatikus, pontosan azért, mert beszólt Jade-nek, és ha még véletlenül is, egy ilyen dolog nem bukik ki csak úgy az emberből! Szóval nekem Ashley nem a szívem csücske - most per pillanat biztos nem:D

    A cikket nagyon jól megírtad, az ilyeneket mindig fantasztikusan tudod megfogalmazni, erre már a Stole my heart-on is rájöttem. A vége engem kinyír, de komolyan! OMG! Így kell befejezni?:D De végül is imádom, mikor ilyen függővégek vannak, mert akkor még jobban várom a következő részt:)

    Az egyetlen gondom az volt, hogy pár mondat (egy-kettő, szóval nem sok) múltidőben írtad, és a szövegkörnyezetet elnézve nem direkt. De igazából ez csak azért mondom, hogy te ne kövesd el azt a hibát, amit én sokszor a jelen idejű írásnál!:)

    Összefoglalva megint imádtam, elképesztően jól írsz, már nagyon várom a következőt♥

    xoxo*

    PS.: Bocsi, megint ilyen giga-mega hosszúságú kommenttel jöttem ><:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon-nagyon köszönöm! Jade egy összetett karakter, és semmi gond, hogy fáziskésésed van, mert szerintem ez az első részből nem derült ki. Vagyis, még én sem jöttem rá, amíg meg nem írtam előre pár részt.
      Ashley amúgy nem gonosz lány, vagyis nem olyan karakter, de biztos előfordult már veled is, hogy kicsúszott valami a szádon. Bár ez tényleg elég durva dolog volt a részéről.

      Imádok cikket írni, a Stole My Heart-nál is ezért próbáltam sokat beleépíteni, hisz a One Direction körül mindig sok a hír, a cikk, és élethűen szeretném megalkotni a dolgokat. A vége az kihagyhatatlan volt, én is szeretem a függővéget (de csak ha én írom).

      Átolvastam párszor, és igazad van, de szerintem azért írtam azokat múlt időben, mert a múltra vonatkoznak. Nem tudom konkrétan melyik mondatokra értetted, ezentúl próbálok jobban figyelni. Jelen időben nehéz írni, erre most jöttem rá, de igyekszem majd!

      Semmi gond, ellenkezőleg: nagyon köszönöm az építő kritikát és a szép szavakat, öröm volt olvasni!
      Love, Diana

      Törlés
  9. Kedves Diana!!
    Ez a részt ismét eszméletlen jó lett!!! Jade-et annyira sajnálom, hogy ennyire csalódott. Megérdemelne egy rendes fiút, aki törődik vele. Na és a vége.. Miért teszed ezt? hogy gondolkozhassam a kövi részen.:D Siess, mert már nagyon várom!
    Bogi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm! Jade tényleg sokat csalódott, és minden reményem magamban van, hogy szánok majd neki valakit ;D Kedvtelésből teszem ezt, na meg imádom a függővéget, de ahogy már említettem, csak akkor ha én írom.
      Igyekszem sietni a következővel!
      Love, Diana

      Törlés
  10. Sziaa!
    Nagyon tetszik a blogod, és ez a befejezés! Le a kalappal, már kíváncsian várom a következő részt! Siess vele! :)

    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, reméltem, tetszeni fog a befejezés! Igyekszem sietni a következő résszel, aminek a vége már talán egy kicsit vidámabb lett.
      Love, Diana

      Törlés
  11. Szia drága blogíró barátnőm! ♥

    Hoztam neked egy kis meglepetést ;) Nézz be ide érte - > http://iamastarjustharry.blogspot.hu/

    Dodóka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága!♥
      Nagyon-nagyon szépen köszönöm, sokat jelent!
      Love, Diana

      Törlés